Overige behandelingen

Accoustic wave therapy

Wetenschappelijk bewezen anti cellulite behandeling die zorgt voor de versteviging en vorming van nieuw bindweefsel waardoor cellulite sterk vermindert en het huidbeeld enorm verbetert op basis van shockwave therapy van Storz-Medical en high frequentie therapie.

De Acoustic Wave Therapy is een niet belastende behandeling waarbij akoestische drukgolven op probleemzones worden toegepast om het weefsel weer actief te laten worden. Hierdoor wordt het innerlijke herstelmechanisme van het lichaam aan het werk gezet.

Wat is acoustic wave therapy?

Om cellulitis te bestrijden, kan men gebruik maken van acoustische schokgolven. Deze methode werd ontwikkeld door Storz Medical. Storz Medical is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van onder andere medische niersteenvergruizers. Het gebruik van acoustic wave therapy werd onbruikbaar geacht voor cosmetische doeleinden. Daar bracht de D-actor eindelijk verandering in. Deze niet-invasieve behandeling werkt op een efficiënte manier door het gebruik van ultrasone golven. Deze geluidsgolven kunnen tot diep in het weefsel binnen dringen waardoor de samenwerking tussen cellen en bindweefsel genormaliseerd wordt.

De energiewaarden die de D-actor opwekt zijn bijzonder krachtig. Toch is de behandeling bijna volledig pijnloos en ondervindt men hiervan geen neveneffecten. Door meer energie te gebruiken kan men het proces bespoedigen en het resultaat verbeteren. 

Het voordeel dat men bij de D-actor heeft is dat men een snel resultaat heeft doordat de golvenvrijwel pijnloos, dieper in het weefsel kunnen dringen. Door de hoge energie zullen de cellen sneller reageren en zal dus ook het resultaat sneller zichtbaar zijn.

Bij de meeste vrouwen begint cellulitis aan de dijen en op de billen.  Ookop de heupen, de kuiten en de armen wordt soms cellulitis vastgesteld. In principe kan men de behandelingen voor cellulitis op alle lichaamsdelen gebruiken. Echter, bij klassieke technieken is het vaak moeilijk om lichaamsdelen met een hogere pijngevoeligheid te behandelen. Omwille van het feit dat D-factor pijnloos werkt, kan men dus ook deze gebieden gaan behandelen.

Courrante gebieden van cellulitis zijn:

 • Dijen
 • billen
 • Heupen
 • Bovenarmen
 • kuiten

Tijdens een intake zal worden besloten of accousticwave therapie alleen voldoende is of dat er een combinatie van therapieen zal worden ingezet voor een zo goed mogelijk resultaat.

45,00

Cavitatie

Pijnloze contourverbetering met blijvende resultaten zonder operatieve ingrepen of injecties

Wie kent ze niet, de beroemde love handles, zwembandjes, zadeltassen, buikjes enz , die met dieten en sporten maar niet weg willen gaan. Daar hebben wij nu de oplossing voor: CAVITATIE!

Contourverbetering met blijvende resultaten zonder operatieve ingrepen of injecties. Krachtig en veilig met het effect van een liposuctie maar dan zonder littekens en pijn maar wel met blivend resultaat. de behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Met behulp van de ultrasone kop worden de vetcellen zodanig aan het trillen gebracht tot ze imploderen (het cavitatie-effect). 

De inhoud van de vetcel, de zogenaamde triglyceriden, komen vrij in het omliggende weefsel. Deze triglyceriden worden vervolgens via het lymfe- en vaatstelsel naar de lever getransporteerd. Eenmaal in de lever is er geen verschil meer tussen het vet van de cavitatie behandelingen en het vet dat komt uit uw voeding. Deze vetten worden door de normale lichaamswerking verwerkt en afgevoerd.

Je kunt de behandeling een beetje vergelijken met een echografie, alleen met dit verschil dat je na behandeling tot een halve liter vet voorgoed kwijt bent. Omdat het vrijgekomen vet niet uit het lichaam wordt gezogen zoals bij een klassieke liposuctie, zal het lichaam dit via het lymfesysteem doen. Dit is hetzelfde mechanisme dat ervoor zorgt dat bijvoorbeeld blauwe plekken ook verdwijnen. Het lichaam heeft echter enkele weken nodig om het overtollige vet via een natuurlijke manier te verwijderen. Daarom zal het eindresultaat van de behandeling pas na 3 à 4 weken zichtbaar zijn.

Deze methode is wetenschappelijk bewezen!

Meestal is direct na de eerste behandeling al resultaat te zien. Het eindresultaat van de behandeling zal echter pas na 3 à 4 weken zichtbaar zijn. De behandeling is niet geschikt als afslankmethode en daarom niet geschikt voor mensen met veel overgewicht. Deze raden wij aan om eerst een afslankkuur te volgen.

Hoe verloopt de Lipo cavitatie behandeling?

Allereerst wordt besproken welk gebied je behandeld wilt hebben en krijg je advies over de duur en het aantal behandelingen. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de vetophopingen en de doelen die je voor jezelf stelt. Vervolgens wordt overgegaan tot de behandeling. Na het aanbrengen van een contactgel wordt de behandelkop op het te behandelen gebied gebracht. Er worden roterende bewegingen met de behandelkop uitgevoerd om zodoende alle vetcellen te treffen. Je voelt nagenoeg niets van de behandeling, soms kan een lichte tinteling of warmte worden waargenomen. 

Wat kun je zelf doen?

 • voor een goed resultaat is het noodzakelijk dat je 2 liter water per dag drinkt
 • Door binnen 24 uur minimaal 30 minuten te sporten wordt de afvoervetten bevorderd (liefst 3x per week)
 • liever geen alcohol drinken
 • gezond eten

voordelen

 • geen operatie
 • geen narcose
 • geen mes, geen injectie
 • geen littekens, blauwe plekken
 • geen pijn
 • geen herstel periode, vetcellen definitief weg

 

80,00

Combinatiepakketten body contouring (kuur 10x)

Combinatie pakket van lypossage, cavitatie, high frequentie therapie en/of accoustic wave therapy. Voor iedereen persoonlijk opgesteld om in een zo kort mogelijke tijd een zo goed mogelijk resultaat te behalen op de probleemzone(s) 

Deze kuur van minimaal 10 sessies wordt persoonlijk op jou afgesteld. Tijdens een (gratis) intake, worden je doelen besproken en het te behandelen gebied beoordeeld en het te verwachten resultaat wordt besproken.

Deze kuur kan bestaan uit een combinatie van lypossage , AWT, high frequentie therappie en cavitatie om een zo goed mogelijk resultaat te bewerkstelligen en je (weer) goed in je vel te laten zitten.

 

650,00

Lypossage

Manuele, zeer intensieve massage die een positief effect heeft op de vermindering van cellulite. Maakt het lichaam strakker en zorgt voor een beter silhouet

Lypossage is een manuele massagedie in Amerika is ontwikkeld door Charles Wiltsie. Deze massage maakt het lichaam strakker en zorgt voor een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite of zadltassen op de heupen of een slappe buik na de zwangerschap heeft een lypossagebehandeling nodig. Met lypossage wordt niet alleen de doorbloeding bevorderd. De huid wordt ook zichtbaar strakker en gladder.   Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen. De massage heeft ook een ontslakkende werking waardoor de omvang minder wordt

Charles Wiltsie ie een massge therapeut die zich jarenlang heeft bezig gehouden met ht onderzek om doormiddel van massage celluliteen/of overgewicht te verminderen. In 1998 heeft hij dit onderzoek zeer positief en wetenschappelijk kunnen afsluiten. Expressing Beauty heeft haar opleiding en examens volgens deze methode gehald en voert deze zeer succesvol in haar praktijk uit. Het beste resultaat word verkregn na een kuur van minimaal 10 keer. In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn maar het resultaat na de kuur is dan ook buitengewoon.

Bijna alle vrouwen krijgen na de pubertijdcellulite , of je slank bent of niet. Meestal is het krijgen van cellulite erfelijk bepaald, daarnaast kunnen hormonale vranderingen hier ook invloed op uit oefenen.

gewichtsverandering, inactiviteit en zwangerschap spelen een belangrijke rol bij het ontstaan of hebben van cellulite. Om van het probleem af te komenis lypossage 1 van de meest effectieve behandelingen.Wanneer dit gecombineerd wordt met onze AWT-therapie of cavitatie methode zullen de resultatens sneller en groter zijn.

Voordat er een lypossage kuur wordt ondergaan zullen er foto's worden genomen van de probleem gebieden,.Daarnaast wordt de maat genomen en het gewicht genoteerd.'tijdens de kuurbehandeling 2x pwer week 5 weken langmoet er 2 liter water per dag gedronken worden.

De lypossage beinvloedt het lymfe systeem, vet en vocht huishouding, bloedcirculatie, spiertonus en het helpt mee aan het ontslakken van het lichaam. Het resultaat zal dan ook zijn:

 • verbetering huidconditie
 • vermindering cellulite
 • strakker en beter in je vel zitten
 • omvangvermindering
 • gaat veroudering tegen
 • vermindering van rimpels
 • positieve invloed op de geest

ONZE AANPAK IS UNIEK. Wij stellen voor ieder persoon een persoonlijk plan van aanpak op Dit kan lypossage alleen zijnof een cobinatie van lypossage , cavitatie, AWT en/ofhigh frequentie therapie.De kuur zal gefocussed ziijn op hetprobleem gebied waar u zich al tijden aan ergert. (zie onze kuur combinatie paketten)

60,00

Quick Fix

Feestje of romantisch diner of een oppeppernodig en weinig tijd?De quick fix behandeling met ons nannic apparaat en botox masker verricht wonderen.Sterk liftenden zorgt onmiddelijk voor een stralend uiterlijk

Nannic combineert electro-magnetische energiemet doeltreffende serums in een cel-identische basis. Door deze serums de huid in te sluizen

 • verbetert de cel energie, v
 • verbetert de aanvoor van zuurstofrijk bloed,
 • verbetert de stuctuur van het bindweefsel,
 • verstevigen de gezichtsspieren,
 • verkleinen de porien 
 •  verhoogt het vochtbehoud van de huid
 • is geschikt voor alle huidtypes, ook de overgevoelige, snel geirriteerde huid

Aanbevolen voor iedereen met een druk veeleisend schema en toch verlangt naar een ontspannen uitgerust uiterlijk. Snel en doeltreffend.

45,00